FUNDACJA KOMPUTRONIK

WSPIERA, EDUKUJE, DORADZA

Doradzamy

Fundacja Komputronik wraz z Komputronik S.A., dzięki wieloletniemu doświadczeniu w branży nowych technologii (przeszło 20 lat na runku) posiada szerokie kompetencje w udzielaniu wsparcia merytorycznego w obszarze technologii i innowacyjnych rozwiązań. Na dedykowanych podstronach komputronik.pl nasi eksperci doradzają fachowo i rzeczowo.

KOMPUTRONIK DORADZAMY

Dzielimy się wiedzą na temat nowych technologii, szeroko pojętej elektroniki oraz sprzętów AGD. Doradzamy, jak wśród gąszczu ofert wybrać najlepszy produkt. Podpowiadamy, na co zwrócić uwagę przed zakupem, aby produkt spełniał nasze oczekiwania. Czym cechuje się nowoczesny sprzęt do inteligentnego domu? Który smartfon wybrać? O czym pamiętać kupując ekspres do kawy, depilator lub żelazko? Jakie podzespoły komputerowe sprawdzą się podczas bardziej wymagających gier? Jak wybrać monitor, tablet lub małe AGD na prezent? Co zabrać na wakacje? Poradniki, artykuły eksperckie i rankingi z pierwszej ręki!

SPRAWDŹ! ->  https://www.komputronik.pl/informacje/

KOMPUTRONIK AKADEMIA WIEDZY

Otwieramy dla Was nowy cykl, w którym będziemy dzielić się wiedzą i edukować w łatwy i przystępny sposób dzięki materiałom video!

SPRAWDŹ! -> https://www.komputronik.pl/informacje/akademia-wiedzy/